Gammel Stationsvej 18, Krogstrup, 4050 Skibby

En af de sidste landligt beliggende grunde med smuk udsigt til marker og skov og kirke og alligevel kun en god halv time fra kbh rådhusplads over den nye bro. Her er det vigtigt at huske at der er pendler fradrag hvis man benytter den nye bro.
Opfyld din drøm om at bo på landet, tæt på hovedstaden. Uden myldretid af nævneværdig art i begge retninger hvis man benytter den nye bro.

Udsigten ændres ikke da der ikke må bygges overfor.
Over den nye bro er der kun en kort tur til Rema1000 i Frederikssund, eller til den kommende S-station i Vinge. Der er Kort afstand til vandet og Skibby (4 km) med bibliotek og diverse handlemuligheder og biograf. Endnu kortere afstand til dalby (2 km) med daginstitutioner, skole, idræt og brugsen.~

Der foreligger boreprøve med flot resultat. Grunden er lige til at bygge på. Det eneste er, at der skal rømmes ca 10 cm muld væk i byggefeltet men det kan man bare sprede ud på resten af grunden.
Grunden ligger i mindre udstykning lige udenfor Dalby, og lige op til den gamle jernbanevold, som giver god læ for vinden fra øst.
Der er ikke byggepligt og grunden er ikke byggemodnet. Byggemodningsomkostninger ca.100000 kr er der taget højde for i prisen

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.