Gyldenstens Vænge 11, 3600 Frederikssund

Plads til den store familie.

Fantastisk dejligt hus, med en super planløsning til den store familie.

Centralt i huset ligger husets køkken/alrum med nyere elektriske ovenlysvinduer som giver rummet et fantastisk lys og en rigtig god atmosfære. Herfra er der adgang til børneafdelingen med to store børneværelser og et dejligt stort badeværelse med bruseniche. Fra køkken/alrum er der ligeledes udgang til husets store sydvendte terrasse. I åben forbindelse med køkken/alrum ligger den store stue, også med udgang til den sydvendte terrasse. Stort, dejligt forældre soveværelse med adgang via walk in closet til badeværelse med bruseniche. Fra det centrale køkken/alrum er der adgang til to gode værelser. Praktisk, bryggers/entre med vaskemaskine og tørretumbler. Der er installeret nyt blødgøringsanlæg (BWT anlæg) så vandet er kalkfrit.

Hele ejendommen fremtræder meget velholdt, alt udvendigt træværk er malet sidste år. Der er fliser hele vejen rundt om ejendommen og mange gode hyggekroge. Pavillion med gulv, hvorfra haven og aftensolen kan nydes i fulde drag. Der er udhus/cykelskur samt drivhus.

Huset ligger i et børnevenligt kvarter, tæt på indkøb, daginstitutioner og byens strandpark, et dejligt rekreativt område ned til Roskilde Fjord.

Dette er absolut en ejendom som er et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.