Falkenborgvej 44, 3600 Frederikssund

Ejendommen du altid har drømt om !

Her er tale om en ejendom ud over det sædvanlige ! Ejendommen er total-renoveret i 2020 og står klar, lige til at flytte ind i og nyde de mange flotte detaljer.

ALT er renoveret, nye facader, nye døre og vinduer, nyt tag og nye installationer. Der er etableret gulvvarme i hele ejendommen, i stueplan med sildebensparket i massivt egetræ og i kælderen med klinkegulve. I stueplan er der overalt loft til kip med flere ovenlys vinduer. Kælderen er top isoleret og med fuld loftshøjde og fremtræder mere som en underetage end som en egentlig kælder.

Stueplan indeholder:
Lys og imødekommende entre med trappe til kælder/underetage, ovenlys og loft til kip. Dejligt, åbent køkken med mange skabe og alt i hvidevarer. Spiseafdeling med plads til det store bord. Fantastisk stue, med store vinduer mod haven og terrassen, som giver et fantastisk lysindfald. Det hele med flotte egetræsgulve og loft til kip. Fra stuen er der udgang til en fantastisk terrasse som er delvis overdækket og med et dejligt udekøkken hvorfra sommeren kan nydes i fulde drag. Stort forældresoveværelse med skabsvæg, loft til kip og udgang til overdækket terrasse. Dejligt lyst børneværelse. Flot badeværelse med bruseniche, loft til kip og ovenlysvindue.

Kælder/underetage:
Stor lys indgang udefra og med trappe til stueplan. Stort, lyst opholdsrum som i dag er indrettet med billard og tv, men her er det kun fantasien der sætter grænser for anvendelsesmulighederne. To gode rum som i dag bruges til gæsteværelse og kontor. Dejligt badeværelse med bruseniche. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Der er fuld loftshøjde i hele kælderen, klinkegulve med varme, og alle vægge er efterisoleret. Man har slet ikke en fornemmelse af at det er kælder.

Garage:
Stor dobbelt garage med varme i gulvet og to elektriske porte.

Ejendommen er beliggende centralt i Frederikssund med 5 min. gang til bymidten. Her er der virkelig mulighed for at få en ejendom hvor indflytningsklar ikke er en overdrivelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.